top of page
  • Obrázek autoraenebiresk

Zoznámte sa so spoločnosťou Salamander Industrie-Produkte GmbH


Spoločnosť Salamander Industrie-Produkte GmbH, ktorá je prevažne rodinnou spoločnosťou so sídlom v Türkheim / Unterallgäu (Nemecko), má päť silných obchodných oblastí. Obchodné divízie sú vytvorené tak, aby skupina mohla úspešne pracovať na svojich trhoch, sledovať trendy, optimálne využívať príležitosti a tým dosahovať blízkosť trhu a flexibilitu.

Pre nás platí len jedna vec: náš spoločný úspech.

S 11 pobočkami a približne 1500 partnerskými spoločnosťami, Salamander Industrie-Produkte GmbH je jedným z popredných výrobcov systémov pre energeticky úsporné vysoko kvalitné PVC profily. Jednou takou pobočkou a výhradným dodávateľom profilov na slovenský trh je spoločnosť TOZAN EU, a.s., ktorá prostredníctvom združenia Revolučné okná zastrešuje niekoľko desiatok autorizovaných slovenských výrobcov okien a dverí z profilového systému Salamander a Brugmann.

Od roku 1973 v úzkej spolupráci s našimi zákazníkmi vyvíjame profily pre okná, dvere a mnoho ďalších aplikácií . Salamander je vlastnená rodinná firma, ktorá vždy umožňuje našim zákazníkom priamy prístup a výmenu názorov s manažmentom. Ako spoľahlivý systémový partner sa náš prístup zameriava na potreby spoločnosti, ktorej ponúkame kompletné trhové riešenia. Máme dôkladné znalosti a pochopenie pre požiadavky našich zákazníkov a trhov a neustále vyvíjame pre ne inovatívne riešenia. Všetky procesné kroky od technologických, cez vývoj prostredníctvom výroby a dodávky profilov a služieb zákazníkom sú predmetom neustáleho monitorovania. To nám umožňuje veľmi rýchlo reagovať na potreby zákazníka. Pretože máme rozsiahlu sieť dodávateľov a partnerov, pomáhame našim zákazníkom spolupracovať aj prostredníctvom prepojenia našich partnerov systematicky a platformovo. Vo všetkých našich aktivitách sa zameriavame na kvalitu a tvorbu hodnôt - v spoločnosti Salamander tak podporujeme inovácie a opatrenia kde vidíme pre našich partnerov konkurenčnú výhodu. S približne 1400 zamestnancami na celom svete sa snažíme dosiahnuť konzistentnosť stratégie rastu, pretože by sme chceli byť pre našich partnerov trvalo udržateľným systémovým partnerom v súčasnosti aj v budúcnosti. Naše dlhodobé osobné vzťahy so zákazníkmi sú pre nás veľmi dôležité a máme otvorený a čestný záujem dosiahnuť spoločný úspech s našimi zákazníkmi.

OBLASTI PODNIKANIA

Popri našej hlavnej činnosti v oblasti výroby profilov z PVC, Salamander pracuje s dcérskou spoločnosťou Salamander Bonded Leather v oblasti výroby lepených koží, ako vodca svetového trhu. V obchodnej divízii Salamander Technische Kunststoffprofile vyrábame PVC profily pre individuálne požiadavky nášho zákazníka, ako aj nástroje na extrúziu profilov a vonkajšie profilové systémy pre prémiové terasy.

HISTÓRIA

100 rokov tradície

V roku 1917 položil spoluzakladateľ Salamander Jakob Sigle základný kameň pre dlhú históriu spoločnosti v Türkheime. Na začiatku bola história spoločnosti prepojená so značkou topánok Salamander.

Od roku 1973 sa spoločnosť zamerala na výroby PVC profilov.

Sídlo spoločnosti v Türkheim

Významné míľniky:

1917 - Nadobudnutie majetku v Türkheime

1936 - Lepená koža pre vnútorné časti obuvi (čítačky a stielky)

1960 - PVC vstrekovanie pre podpätky vyrábané pre dámske topánky

1973 - PVC extrúzia okenných profilov

2001 - Získavanie okenných systémov Brügmann, ttp GmbH, Brügmann Polska

2004 - Predaj spoločnosti SIP GmbH investičnej skupine Dortmund / MBO a narodenie súčasnej skupiny Salamander

2006 - Zmena v štruktúre akcionárov - väčšinový vlastník dr. Schmiedeknecht

2008 - Nadobudnutie väčšiny spoločnosti Belbauplast SOOO (Brest / Bielorusko)

2009 - Nadobudnutie väčšiny spoločnosti Polysklo (Krivoj Rog / Ukrajina)

2009 - Zavádzanie systému bluEvolution: 92 na trh

2011 - Výstavba ďalších 8 nových zásobníkov v Türkheime

2012 - Nový sklad vo firme Vladimir a nadobúdanie väčšiny v tta GmbH & Co.KG

2013 - Zavádzanie systému Brügmann bluEvolution: 82 na trh

2014 - Rozšírenie o Włocławka / Poľska na ústredie pre systém Brügmann bluEvolution

2015 - Rebranding spoločnosti ttp GmbH na spoločnosť Salamander Technische Kunsstoffprofile GmbH

2016 - Zavádzanie posuvných systémov evolutionDrive na trhu

2016 - Zriadenie indickej dcérskej spoločnosti v Bombaji

2017 - 100 rokov SIP GmbH Türkheim

2017 - Založenie novej brazílskej subcompany v Curitibe

DIVÍZIE SPOLOČNOSTI SALAMANDER

SALAMANDER WINDOW & DOOR SYSTEMS:

Salamander Window & Door Systems je jeden z popredných európskych dodávateľov systémov a je výrobcom PVC profilov pre okná a dvere. Salamander už mnoho rokov vyvíja PVC profily pre okná, dvere a mnoho ďalších okenných aplikácií v úzkej spolupráci so svojimi zákazníkmi.

SALAMANDER DECKING, FENCE & FACADE:​

Salamander decking, fence & facade divízia spoločnosti Salamander Technische Kunststoffprofile, sa zameriava na prvotriedne vonkajšie profilové systémy.

Viac informácií nájdete na www.salamander-outdoor.com .

SALAMANDER TECHNISCHE KUNSTSTOFFPROFILE:

Spoločnosť Salamander Technische Kunststoffprofile GmbH vyrába profily na mieru z rôznych typov PVC a vyvíja špecifické extrúzne riešenia pre rôzne aplikačné oblasti. Okrem toho dcérska spoločnosť Salamander tta - Tool Tech Austria GmbH & Co. KG - je odborným výrobcom špeciálnych nástrojov na použitie pri vytláčaní PVC profilov.

Viac informácií o Salamander Technische Kunststoffprofile GmbH a tta nájdete na www.salamander-kunststoffprofile.com a www.tooltech-austria.com .

SALAMANDER BONDED LEATHER:

Salamander Bonded Leather je na svete najstarší, najväčší a najvýznamnejší výrobca vysokokvalitných lepených koží, ktorý sa okrem iného používa aj v obuvi, nábytku, kožiarskych a baliacich výrobkoch.

Viac informácií nájdete na stránke www.salamanderbl.com .

SALAMANDER BRAND WORLD:

Salamander Industrie-Produkte GmbH sa postupom času stala silnou a vysoko produktívnou skupinou. Teraz má tri špecializované divízie: Salamander Bonded Leather, Salamander Window & Door Systems a Salamander Technische Kunststoffprofile (PVC profily).

Vytvorenie skupiny spoločností zakotvilo silnú štruktúru značky, s ktorou Salamander vytvára transparentnosť značky, blízkosť zákazníkov a dôveru.

Salamander je veľmi hrdý na tento vývoj, ktorý prispeje k úspechu spoločnosti dlho do budúcnosti.

Viac o spoločnosti Salamander sa dozviete na webe: https://www.sip-windows.com/en

Prezentačné video spoločnosti SALAMANDER

332 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page