top of page
  • Obrázek autoraenebiresk

Združenie Revolučné okná


Revolučné okná sú združením autorizovaných slovenských výrobcov, ktorí sa venujú výrobe plastových okien a dverí z nemeckého profilového systému Salamander a Brügmann a hliníkových okien a dverí z nemeckého profilového systému izool. Revolučné okná sa vyznačujú najvyššou kvalitou. Vyrábané sú v zákazkových dielňach rukou profesionálnych majstrov.

Čo je naším poslaním?

Veľký dôraz kladieme na kvalitu výsledného produktu, ktorým sú plastové a hliníkové okná a dvere značky Salamander a izool a taktiež poskytujeme nadštandardné služby v oblasti servisu a záruky.

Posilňujeme postavenie a značku jednotlivých členov združenia Revolučné okná a upevňujeme povedomie o značke Salamander a izool na slovenskom trhu.

Na akých pilieroch sú postavené princípy združenia Revolučných okien?

Kvalita

Firmy na trhu si v posledných 30-tich rokoch konkurujú, predbiehajú sa v snahe zaujať zákazníka, no zväčša nekalými praktikami. Hoci mnohí výrobcovia kvalitu produktov zdôrazňujú, často je pravdou opak. Preto je pre nás vysoko kvalitný produkt v podnikaní kľúčový. Kvalita totiž nie je výsledkom náhody, ale správne riadeného výrobného procesu. Iba vďaka nemu môžu tovar a služby spĺňať požiadavky a očakávania zákazníkov. Kvalita je práve preto pre nás na prvom mieste a je na ňu v rámci združenia dohliadané počas celého procesu výroby.

Záruka

Záručný a pozáručný servis plastových a hliníkových okien a dverí je pre nás samozrejmosťou. Pozostáva z vykonávania drobných úprav, rozličných nastavení, až po kompletnú údržbu či výmenu pokazených komponentov. Združenie vám tiež garantuje slovenský pôvod okien, vďaka čomu sa na výrobcu či dodávateľa môžete obrátiť s prípadným problémom aj po niekoľkých rokoch.

Servis

Servisné služby, ktoré združenie poskytuje, vám zjednodušia život. Zbavíme vás starých okien, ktoré demontujeme. Zabezpečíme ich odvoz a likvidáciu. Ak sa rozhodnete pre nové plastové a hliníkové okná a dvere, poradíme vám ohľadom ich technických aj estetických vlastností.

Cena

Cenová ponuka je vypracovaná z podkladov, ktoré poskytne zákazník, alebo priamo z osobného merania stavebných otvorov u zákazníka. Za bezkonkurenčnú cenu získate celý balíček – kvalitný produkt, osobný prístup, prvotriedne služby a značku, ktorá sa teší dobrým recenziám.

Kto sú členovia združenia?

  • autorizovaní slovenskí výrobcovia vyrábajúci okná a dvere z profilového systému nemeckej spoločnosti SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE GmbH.

  • autorizovaní slovenskí výrobcovia vyrábajúci okná a dvere z profilového systému nemeckej spoločnosti izool GmbH.

  • dlhoroční regionálni výrobcovia PVC a AL okien a dverí s overenou zárukou kvality a serióznosti.

Pečať kvalitných okien

Pečať kvalitných okien vám dá istotu, že vaše okná a dvere pochádzajú od overeného slovenského výrobcu a patria k tým najkvalitnejším na trhu.

Nekvalitné okná z iných krajín sú dnes, bohužiaľ, smutnou realitou. Na Slovensku sa predáva až cca 60% okien od zahraničných výrobcov, ktorí sa na trhu presadili hlavne kvôli nízkej cene na úkor kvality a pochybným alebo žiadnym záručným a pozáručným servisom. Mnohí z nich okná prezentujú ako vyrobené na Slovensku a prepracovanými metódami zavádzajú zákazníkov.

Slovenské firmy je potrebné odlíšiť od zahraničných, čo je tiež náplňou práce Pečate kvalitných okien. Združenie poskytuje konkurenčnú výhodu domácemu prostrediu, podporuje ekonomiku a slovenských výrobcov v presadzovaní ich záujmov.

Značku „Pečať kvalitných okien“ môžu používať len slovenskí výrobcovia a predajcovia slovenských okien a dverí zo systému nemeckej spoločnosti SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE a izool GmbH. Všetci výrobcovia a predajcovia musia mať predovšetkým platné certifikáty a spĺňať kvalitatívne podmienky stanovené „Pečaťou kvalitných okien“ týkajúce sa výroby, montáže, servisu a záruky.

Dlhoročné skúsenosti, pôsobenie, globálny pohľad a profesionálny tím odborníkov oprávňuje firmu TOZAN EU, a.s. vydávať Pečať kvalitných okien a povolenie používať certifikát kvality ostatným členom Revolučných okien.

Ako preveruje TOZAN EU, a.s. kvalitu?

  • Zdokladovaním pôvodu použitých profilov - členovia vyrábajú výplne stavebných otvorov z nemeckého profilového systému Salamander a Brügmann. Dodávateľom profilov pre slovenský trh je spoločnosť TOZAN EU, a.s., ktorá dokladá certifikát o pôvode profilov a garantuje ich kvalitu.

  • Výrobným auditom - členovia sú pravidelne kontrolovaní. Výrobný audit sa zameriava na výrobné procesy, nastavenia strojov a kvalitu použitých materiálov.

  • Záťažovými skúškami, ktoré testujú pevnosť zvarov - kontrola u všetkých členov prebieha v intervaloch v závislosti od množstva vyrobených okien a dverí a to - ročne, polročne, mesačne. Záťažová skúška prebieha na lámačke rohov. Je garanciou pevnosti zvarov. Vyrobené okná musia spĺňať požadované hodnoty predpísané výrobcom.

* Test pevnosti zvarov na lámačke rohov

Ak výrobca spĺňa všetky uvedené podmienky, obdrží certifikát „Pečať kvalitných okien“. V prípadoch, kedy člen nedodržiava pravidlá, alebo má od zákazníkov zlé referencie, „Pečať kvalitných okien“ a certifikát kvality mu odoberieme.

Pokiaľ sa rozhodnete pre plastové okná Salamander a izool od niektorého z členov združenia, môžete si byť istí, že vaše rozhodnutie je správne. Prinesie vám nielen vysokú mieru spokojnosti, ale aj kvalitný produkt a služby s dlhodobým úžitkom.

Pre zoznam členov združenia Revolučné okná klikni na odkaz: ČLENOVIA

Pre informácie o Pečati kvalitných okien a podmienok získania certifikátu kvality klikni na odkaz: PEČAŤ KVALITNÝCH OKIEN


446 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page